Friday, 1 June 2012

Lawatan Ke Universiti Malaysia Sabah ( UMS )

Assalammualaikum...
hai u all.. lama x tinjau2 blog nie.. rindu la pulak
bukan apa, baru2 ne kami student upper 6 SMK KUDAT 2 ada buat lawatan ke Universiti Malaysia Sabah
di Kota Kinabalu.. Wah.. best tau, rasa mcm student kat sana pun ada jua.. hehehehe
nak tengok tak gambar kami... ne Fath nak tunjuk


<<< yang ne first lawatan kami di Rumah Tebalik Tamparuli Sabah.. memang best tau di sni, bukan apa dalam ne semua tebalik.. heehehee.. from Kudat kami terus je singgah dekat sini.. apa lg, take pic la banyak..
korang pun kalau nak melancong datang je kat sini.. best tempat ne..








ne adalah imej depan rumah 2.. kreatif kan orang yang buat ruma ne.. haa..kalau nak tau, kami masuk kat ruma ke just bayar RM5 je coz ada kad pelajar.. klu x de mungkin dia caj RM10 kot.. tgok basikal 2 tebalik.. hehehe









<<< Haa..yang nie plak kat UMS kami melawat kat sini seawal 7.21am, laa..bukan apa ada sarapan disediakan oleh UMS sendiri.. sebenarnya masih ada lagi lawatan ke ZOO dan PERDANA PARK tapi x dapat upload la gambar 2.. next time Fath upload k.. sabar2.. masalah teknikal jew.. selepas sarapan kami dibawa melawat sekitar UMS banyak tempat2 menarik tau,, nak tgok??






yang ni adalah bangunan Canselori, dalam bagunan ne ada musium dan macam2 lagi.. cantik tau,












<<< yang ne plak dekat dalam musium 2.. maaf la gambar kabur2 skit.. hehehe, canon x menjadi.. hahaha..
















yang ne dalam musium 2.. cantik kan.. >>>>








<<< yang ne pulak adalah pantai dekat UMS, jarang kan ada U mcam ne, ada pantai pulak 2.. kami difahamkan pantai ne adalah untuk student bersantai2, picnik diwaktu lapang.. best kan???
ada jugak student berBBQ disini..









selepas 2 kami melawat ke Aquarium dalam UMS 2.. masuk dalam ne mcam betul2 kat dasar lautan, pening pun ada jugak.. hehehe












sorry la gambar gelap sikit, coz dalam ne ada peraturannya tau, X BOLEH ADA FLASH..
hmmm...pa lg, gambar pun jd gelap..












Haa...2 je la gambar2 yang dapat diupload.. sebenarnya banyak lagi.. tapi x banyak masa nak upload, next time Fath upload lagi yea... jangan marah. hehehe, doakan Fath dapat menjejakkan kaki ke sini ya as a student.. 2 la cita2 Fath sebenarnya. ok la fath x banyak msa ne nti fath upload gambar lg k.. tataa u all.. Assalammalikum... :)
♥ Thank You For Reading ! LIKE If You Want ♥

2 comments:

  1. Kenangan trindah..rindu fath,rindu kwn2 smua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya...rindu sgt2.. aik, bru kau komen.. lama suda ne. ehehe

      Delete