Sunday, 6 January 2013

Merlin Season 5


Assalamualaikum... 

Hai guys ! jumpa lg kita yee.. ehehe, so entry kali ne about Merlin season 5.. bukan apa now saya sedang download movie ne.. maklumlah tiada masa nak tengok kan,download jak la senang.. bila2 pun boleh tgok kan?? tengah2 download tadi baik buat entry MERLIN ne..   ehehe, movie ne suda lama di tayangkan.. 
kalau x silap 2010 lagi kot.. Saya minat tengok ceta nie sejak season 1 lagi until now banyak sangat perubahan.. sampai la season 5.. Tapi yang sedih nya ceta nie berakhir sampai season 5 sahaja.. So lepas ne x da season 6 lagi ya.. harap2 ada la, saya mau tengok lagi ne.. ehehe,

Malas la mau cerita panjang about merlin ne, kepada sesiapa yang belum tengok lagi, jom lah kita tengok.. Best ! have a magic.. x caya?? Pegi tengok, atau kalau malas sangat buka tv tu, haa..pegi S I N I untuk download ok.. macam2 movie ada 2, boleh la sambil menyelam minum air ya kawan2..


at the sometime Merlin akan jadi macam nie


the Emrys


Prince Arthur Pendragon


Lady Morgana
cantik kan dia, ne picture masa dia jadi princess of Cemelot


dia sebenarnya adik angkat Arthur Pendragon


kenapa plak minah ne dah jadi macam nie? tadi lawa...
Now ! dia adalah musuh Camelot
mau tau kenapa?? DOWNLOAD, ehehehe


Guinevere
mantan servant, Now ! dah jadi Queen of Camelot


kalau tengok gambar jak mesti x faham kan?saje kasi kamu x faham, ahaha.. Apa2 pun tengok jangan tak tengok.. kepada yang sudah tengok 2, Clap your hands... Eheheh, 
Ok la sampai sini jak untuk kali ne, See u Again.. ! Assalamualaikum.. 


* lupa plak.. Download Subtitle di S I N I ok, 











♥ Thank You For Reading ! LIKE If You Want ♥